מצרכים:
זמן בישול כולל: 30 דקות
זמן הכנות: 15 דקות
זמן הכנות: 15 דקות
זמן בישול כולל: 15 דקות
הכנת 4-6 מנות:
4 כפיות שמן זית
4 כפיות חמאה
1 בצל בינוני חתוך
2 שיני שום כתושות
1 כוס פטריות פורטבלו חתוכות
1.5 כוסות של אורז ריזוטו
4 כוסות מרק עוף פרווה או מרק ירקות
1 כוס גבינת פרמזן מגוררת
אופן ההכנה:
- מפעילים את הסיר בתוכנית "טיגון" ולאחר 3 דקות מוסיפים את השמן זית וחצי מכמות החמאה.
- לאחר דקה נוספת מוסיפים את הבצל והשום, ומשאירים עד שהבצל הופך לשקוף.
- מוסיפים את הפטריות והאורז, ומערבבים עד שהאורז מכוסה כולו בשמן.
- מוסיפים את המרק.
- מכסים את הסיר, ומעבירים לתוכנית "קציצות" עם עוצמת לחץ 3 למשך 7 דקות.
משחררים את הלחץ ע"י הורדת עוצמת הלחץ ל-0, פותחים את המיכסה ומוסיפים פנימה את החמאה שנותרה.
בוחשים פנימה את גבינת הפרמזן, ומגישים.
בתיאבון!