Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

מיכל צפיר מכינה כבד קצוץ טבעוני מעדשים שחורות בבלנדר DAVO OMNIBLEND

שתפו:

מי אמר מתכון בריא לפסח ולא קיבל? והפעם נועה פורמן, שפית המתמחה בבישול בריא, מציגה לנו את האלטרנטיבה הבריאה לכבד הקצוץ המסורתי – ההכנה קלילה, הטעם משגע, והערכים התזונתיים – משובחים!
כבד טבעוני מעדשים שחורות
המצרכים:
1 כוס עדשים שחורות (אחרי השרייה במים של 12 שעות)
2 בצלים סגולים בינונים קצוצים
1/4 כוס אגוזי מלך
מעט שמן זית
1/4 כוס יין אדום
תימין
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
מבשלים את העדשים במים רותחים כ- 200 דקות, מסננים אבל שומרים את מי הבישול. במחבת מטגנים את הבצלים קלות בשמן זית (עד שנהיים שקופים), מוסיפים את העדשים למחבת, מערבבים, מתבלים (תימין, מלח ופלפל) וממשיכים לבשל עד שהיין האדום מצטמצם. את התבשיל טוחנים הכל בבלנדר חזק יחד עם האגוזים למרקם חלק, אם חסר נוזלים מוסיפים קצת מנוזלי הבישול של העדשים ששמרנו.
מגישים עם מצה או לצד מקלות של ירקות
בתאבון!

לצפייה

סל הקניות שלך0
אין מוצרים בסל הקניות שלך
המשיכו לקנות
0

טופס ביטול עסקה

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

אתר OIG עושה שימוש בקובצי cookies, לרבות קובצי cookies של צד שלישי, עבור שיפור הפונקצינליות, שיפור חוויית הגלישה, ניתוח התנהגות גולשים (web analytics) ושיווק ממוקד. המשך גלישה באתר זה מבלי לשנות את הגדרת קובצי ה-cookies של הדפדפן, מהווה אישור לשימוש שלנו בקובצי cookies. למידע נוסף, עיין בהצהרת הפרטיות שלנו.